بسته بندی اثاثیه با استرچ رپ

استرچ رپ stretch wrap یکی از تجهیزات بسیار مفید در بسته بندی اثاثیه جهت اسباب کشی می‌باشد. درواقع stretch wrap نواری از پلاستیک کشسان، مستحکم و با مقاوم است که معمولاً از جنس پلی اتیلن که دانسیته پایینی دارد، ساخته می‌شود. این نوار در حوزه های مختلفی از جمله اتوبار و فرودگاه ها بسیار استفاده می‌شود تا بواسطه آن وسیله موردنظر بسته بندی شود.

از نظر ظاهری، stretch wrap شبیه سلفون است اما مقاومت آن بسیار بالاتر از سلفون می‌باشد. چراکه بتواند در حین پروسه حمل و نقل، از بسته بندی ها مراقبت و نگهداری کند. علاوه بر آن از این نوار به منظور کنار هم قرار گرفتن وسایل و جلوگیری از تکان خوردن، جابجا شدن و برخورد آنها در حین پروسه حمل و نقل به هم، نیز استفاده می‌شود.

بر همین اساس stretch wrap یکی از بهترین تجهیزات در فرایند بسته بندی وسایل بوده و علاوه بر این در زمان حمل بار به وسیله کارگران اتوبار از صدمه دیدن آن ها به طور کامل جلوگیری می‌کند.

بر اساس نوع کاربردی که از این نوارها قرار است استفاده شود، دارای میزان ضخامت و اندازه متفاوتی هستند. رایج‌ترین آنها نوار استرچ رنگی، استرچ یووی، نوارهای استرچ ضداستاتیک، پوشش پالت بادی است. در ادامه به نکات دیگر در رابطه با این محصول می‌پردازیم.

اهمیت استرچ رپ در بسته بندی

اگر بخواهیم پروسه‌ی اسباب کشی را تقسیم بندی کنیم، می‌توانیم آنرا به دو مرحله‌ی اصلی بسته بندی و حمل و نقل دسته‌بندی نماییم. سلامت و ایمنی اثاثیه در طول اثاث کشی تا رسیدن به مقصد، تا حد بسیار زیادی وابسته به بسته بندی آنها است. اگر بسته بندی به طور اصولی، دقیق و باکیفیت انجام شده باشد، میتوان تا میزان زیادی خاطر جمع ماند که در طی باربری آسیب نخواهند دید.

از عواملی که باعث می‌شود بتوانید یک بسته بندی با کیفیت و ایمنی را بوجود آورید، استفاده صحیح از تجهیزات بسته بندی است. استرچ رپ از جمله تجهیزات بسیار کاربردی و مفید در حوزه بسته بندی و حمل و نقل می‌باشد. ضریب ایمنی بالا، کیفیت و زیبایی از مهم ترین المان های صنعت بسته بندی هستند که انواع نایلون stretch wrap به خوبی به آنها پاسخ داده است.

این نایلون بیشتر جهت نگهداری جعبه ها و محموله ها در یک پالت چوبی، در پروسه حمل و نقل بکار گرفته می‌شود. همچنین به منظور قراردادن اشیا در کنار یکدیگر نیز از آن استفاده می‌گردد تا مانع از تکان وسایل در طول فرایند جابجایی شود. علاوه بر آن stretch wrapها بخاطر استحکام بالایی که دارند، پوشش دهی مناسبی برای اشیاء حساس به منظور جلوگیری از ایجاد خش خوردگی بر روی آنها، ایجاد می‌کند.

استفاده از این نوار نایلونی در بسته بندی اثاثیه و لوازم خانه و شرکت، خصوصاً جهت حمل بار به شهرستان و مسافت های طولانی امری ضروری و حائز اهمیت است. به طوری که تا حدود زیادی سلامت و امنیت باربری را تضمین می‌کند.

مزایای استرچ رپ در باربری

استرچ رپ بخاطر ویژگی های ساختاری و عملکردی که دارد، دارای مزایای بسیاری می‌باشد که از جمله می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این نوارها قابلیت بازیافت دارند.
  • مدل استرچ یووی، وسایل و اثاثیه را در برار اشعه های آسیب زننده خورشید محافظت می‌کند.
  • تمامی محموله را از رطوبت و گرد و غبار مصون می‌نماید.
  • stretch wrap دارای قیمت مناسب و به صرفه است.

انواع نایلون استرچ

نحوه استفاده و بکار گیری استرچ رپ از گذشته تا به امروز تغییر کرده است. این تغییرات در پی پیشرفت تکنولوژی در تولید ابزارآلات و تجهیزات است. هرچه این موارد پیشرفت می‌کند، دخالت فیزیکی انسان نیز کمتر می‌شود. انواع استرچ نیز براساس میزان دخالت انسان و پیشرفت وسایل به موارد زیر تقسیم می‌گردد:

استرچ هَند یا دستی:

این نوع نوار به طور مستقیم توسط انسان و بصورت کاملاً فیزیکی روی محصول اجرا می‌شود. این روش بسته بندی نیاز به منابع انسانی، صرف هزینه بالا و زمان بیشتری دارد و کمتر در کارخانجات پیشرفته استفاده می‌گردد.

از استرچ هَند معمولاً در بسته بندی محصولاتی که برای باربری در مسافت نزدیک هستند، استفاده می‌شود. علاوه بر آن، ضخامت این نوع استرچ نسبت به سایر موارد کمتر است و چیزی بین 15 الی 20 میکرون می‌باشد.

استرچ پاور یا نیمه اتوماتیک:

در این نوع نوار نایلونی هم نیروی انسانی و هم نیروی ماشینی دخالت دارند و درواقع نیمه اتوماتیک است. نحوه کار با استرچ پاور رپ بدین صورت است که ابتدا پالت روی صفحه گردان دستگاه stretch کش قرار گرفته و در حالی که اپراتور دستگیره نوار نایلون را به سمت بالا و پایین حرکت می‌دهد.

سپس صفحه گردان با چرخش خود، نایلون را به دور کالا می‌پیچد تا فرآیند استرچ کشی تکمیل شود. ضخامت نوار این نوع استرچ چیزی حدود 20 الی 30 میکرون است. از آن در بسته بندی پالت های سبک وزن بسیار استفاده می‌شود.

استرچ سوپر پاور یا تمام اتوماتیک: 

در این نوع استرچ دیگر نیروی انسانی دخالت نداشته و تماماً نیروی ماشینی است. سریع‌ترین و راحت‌ترین روش بسته بندی و پالت پیچ کردن وسایل با استفاده از این نوع نوار می‌باشد. استرچ ماشینی در ضخامت های 20 میکرون الی 40 میکرون تولید می‌شود و میزان کشش آن تا دو برابر بیشتر از مورد قبلی است.

5/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید